Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


154.rész

2009.01.22

M. csúnyát esik,Ana elkezd kiabálni. Mindenki odasereglik ,a szülei és kérdik mi történt itt. Ana mindent úgy tett,ahogy kérték és M. is magától ment, de úgy ahogy tanította. Viszont volt vmi furcsaság a földön,ami nagyon csúszott,még ő is majdnem elesett,nagyon fura, még jó hogy nála volt a gyerek. A szobájában sem akar magához térni M.,ezért Candeval hozatnak étert. Ana meg csak meséli,hogy nem az ő hibája,mondja volt vmi furcsaság ott egy csúszós dolog. Ő tudja is ki lehet a hibás. Pont ekkor lép be Cande az éterrel és M. felébredése a közzépontban. M. nem tudja mi történt vele,és igenis baj van,hogy vak és állandóan elesik,nem akar már ki se menni sehova,marad a szobában,nem akar még1x ilyet!!!!     Patr. azon gondolkozik ki követhetett el vmit??       Candet a lépcsőházban kapja el An és szembesíti hibájával,szegény Cande is azt hiszi ő miatta esett el,arra nem emlékszik,hogy ő felmosatta a csúszós dolgot. Ana pedig fenyegeti,hogy beárulja. Cande vigasztalhatatlanul sír és majd An elmondja miért,Cande is bevallja. Mivel sosem tenne neki rosszat és baleset volt,Patr. elnézi. De ne legyen még egy ilyen hiba!!!!

M. álmodik,beszélget Juannal,hogy ő vak marad örökre de szereti!!!

Rocio egyedül érkezik haza. Szomorú,mert úgy néz ki fuccsban a házassága,nem tudott lemondani a hírnévről Vicente és most hazajött és itt marad! Nagyon örül Oni nagy változásának!!! Mikor egyedül marad nagyon nagy szomorúság fogja el,mert az esküvőre gondol. Mayita nagy örömmel üdvözli és Roci egyaránt. Neki is bemutatja a nagyszerű szerzeményét,a webcamot,amin egyből bejelentkeznek apjához. Ő magára is hagyja őket. Roci szomorúan közli,hogy házasságának vége,elmeséli,amit nem láttunk,de hát igazán én is ott hagytam volna ilyen esetben! Kiderül Roci rajtakapta Vicentét,hogy egy neki modellt álló csajjal kavar!!! ez volt az utolsó csepp a pohárban!!! Szüksége lenne rá mikor jön? Juan elmondja mit csinál. Roci biztos benne hogy véghez viszi azt amit eltervezett. Juan pedig,hogy megtalál egy még jobb férfit.

Cande később elgondolkozik a dolgokon és rájön, őmiatta nem eshetett el és látta a lépcsőnél furcsa pozícióban Anát. egyből megy és megzavarja a vacsorázókat. Ana nem tudta kicsalogatni M.et a szobából. ekkor jön Cande és a szemébe vágja,hogy ő a hibás az esésért!!! Ő nem tehet róla,esküszik életére az igazat mondja,ő bizony feltörölte a masszát. Ana hazugnak hívja és hogy minden csak a képzelődésében létezik!! Cande nem hülye emlékszik rá és tudja hogy látta ott is a lépcsőnél,ő kente be,hogy direkt elessen!!!! Patr. kiakad ezek nagyon súlyos vádak,reagáljon vmit. Ana nem hazudtolja meg,de így az ő szava áll Candeval szemben. És még ő állítja választás elé,hogy ha annyira szüksége van M.nek rá,döntsenek ő vagy Cande marad!!!!! Elkezd kiabálni,hogy hallani akarj a aválaszt. Patr. ne ordibáljon már így a házában.Ceci szerint nem kell elmennie senkinek,mert a balesetet akarják megérteni csak. Ana fényezi magát,hogy ő nem volt érdekelt,hogy ilyet tegyen és őt szereti,mint tesóját. Candeval kisebb szócsatát vívnak,hogy ezt biztos csak féltékenységből csinálja Cande. Elég ellene vannak inkább Patr.ék,Cande könyörög higgyenek neki!! Ana csak segít M.en,ő meg összeszövetkezett Juannal is!! Találkákat szervezett Patr. tudta nélkül,pedig tudja hogy az ellensége. hát ekkor Patr.nál szegényt végleg elvágta....Cande elmagyarázza igaz hogy ő említette hova mennek de azt nem tudta hogy akkor ő is ott lesz.. Ceci szerint jól van már fejezzék be. gondoljanak M.re. Patr rosszul lesz.....

eközben M. egyedül a szobában a síró és nyugtalan kicsivel,nem tudja mit tegyen. nem látja,nem tud segíteni,nem tudja mi a baj...hallja,hogy fenn vitáznak..

Másnap M. tele életerővel várja Anát,aki viszont,annak ellenére,hogy megkérték Ceciék ne mondjon semmit mégis elmondja M.nek  mi történt apjával.. Segítőkészen még felajánja menejenke és vegyenek végső búcsút tőle...normális???? M. nem,nem az ő apja nem lehet!!!!!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

imádom a máricsujt

lendvai alexandra2011.02.14 18:36

tiszta jó ez a sorozat imádom juan migelt nagyon jó képű szeretem őket