Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


165.rész

2009.02.06

A nő persze nem engedi be őket. Juan megköszöni. Elbújik,míg a nő kinyitja az ajtót és bemutatkoznak. M.ért jönnek. Kövessék és már csukja is be az ajtót. Jaj de jó nem bukott le.    Rafa és M. megkönnyebül mikor meghallják kik jöttek meg,Rafa azért mert nem bírt M. szomorúságával és M. pedig hogy ne hagyják el soha!!!

Bato úr hasfájásban szenved amire mindkét nő felkapja a fejét. Mindketten segítségére indulnak,hogy majd az ő főztjük gyógyítja meg,de nem kéne ételről beszélni....

Juant a rendőrnyomozó hívja hogy egy nagyon fontos személyről akarna beszélni vele. Jó majd beugrik! Aztán a rendőr mondja magában hogy biztos segít a mi fiunkon....ajjjj már előre látom,hogy Rafael az!!!!   és hát igen,be is fut a M.vel való talija után. Rafa jól van. az apja szeretné bemutatni vkinek akit megkér hogy egy új szuprszonikus móddal gyógyítsa meg!! egy embernek aki egész életében így élt kicsit szokatlan és idegen az ötlet... hagyják inkább a dolgokat úgy ahogy vannak,ő így akar élni. Hát nem akarja anyját látni képről?? megfogja és elmondja hogy képzeli el.. látja ő így is látja.. de azért beszélni fog az emberrel,de nem akarja hogy megműtse..

Előtte Juan beugrik Patriciohoz akitől úgy kell kikönyörögni hogy egyáltalán meghallgassa. Aztán amikor engedélyt kér a válasz felejtse el!! Juan közli ő pont Durannál végzett le és azért hogy tudjon M.en segíteni. Patr. szerint ez hazugság. Juan igenis szereti és feltett szándéka segíteni! Van végzettsége már,papír és ügyesség a kezében miért nem engedi? Durannal együtt dolgozott és ő szerint alkalmas rá! Patr válasza nem!!! Juan :nézze meg kikkel dolgozott ,mik a vélemények,az eredményei,bízzon meg benne! patr. soha!!! Patr. kitenné mert nem hisz ebben az egészben ráadásul M. sem egyezne bele. Juan jól van elmegy. itthagyja a papírjait. és gondolja át: most elszalasztotta az utolsó esélyt hogy lásson a lánya. ő a hibás de pont ezért tanult és nem hagyja hogy jóvátegye a hibát mert szereti!! és most nem rá,hanem lányára kellett volna gondolnia.. Patr. elgondolkodik...

M. Rafaval beszélget. Kiderül,hogy anyja meghalt még hamar. M. is beavatja hogy is találta meg szüleit előtte kikkel élt. Rafa itt beszél apjáról,hogy szereti. Aztán kifejti mennyire szereti M.et és fontos,néha azt hiszi az anyja küldte az égből,hogy vigyázzon rá:)         Ana hosszú idő után ismét felbukkan M.nél. Annyi látogatója volt. hogy is hívják-ja Beatriz. Neki most sok problémája volt- most is féltékeny és örül ha fia vele van Amador miatt. beavatja az elsás sztoriba.

Így simán felhívja Beát hogy ő egy barát és emlékezteti hogy Ed és Elsa járt és hiába vette el ők még mindig együtt vannak és most is ölelkeznek. Bea nem akarja újból felvenni nem hiszi el amit mondd!! Ana nem árulja el nevét mert nem akarja hogy tudja ki ő.. Ana felnevet,Daniel furcsállja ezt.

Luisa kerülje el ívben Amadort mert veszélyes-tanácsot adja Beának.  Azonban a telohívás után idegesen beállít és rá bízza a kicsit, Elsa nincs otthon de tudja hol lehet és mit tegyen. Ed éppen egy nőt vizsgál és a melle alatt fogdossa amikor berobban Bea azt hiszi egy szerelmi jelentet leplezett le.Ed nagyon unja már ezt a házassági békéjükkel játszik. Bea nem hülye ő majd leleplezi!

Purita látogatja M.et. M. beszél a kurzusáról a kutyáról,majd megmutatja fiát. Pure elmondja,hogy neki személyes baj miatt nem lehet gyereke. M. vigazstalja h. örökbe is lehet fogadni rengeteg gyeremek van sajnos aki szülőkre vár tudja mert ő is ilyenben nevelekedett!! persze az nem u.az,de ő ezt tenné tényleg tiszta szívéből ajánja!!!

Ana emlékezteti a papot a gyónási titoktartásra... Maldita!!! Az atya M.hez jött hogy beszéljen Juanról. M. nem akarja meghallgatni és nagyon megfájdul a feje...Cande lesz vele de mikor jön An:jaj már vissszajöttem,mehet el:(

Cande elvan Batoval de jön Martirio. Kérdezik hogy szereti e a gyerekeket vagy a virágokat, Cande válaszol helytte hogy nem. a férfi: hogy lehet ilyen "fiatalon" elszigetelődni??

Patr. elmondja feleségének,mi volt,aki szerint ez egy jel,hogy lányuk ne maradjon vak,próbálják meg ezt is! Patr. nem óhajt engedni:(

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

..........

kriszti2011.03.02 15:08

jajjj már megint ez a patricio -.-

Emese

Maia2011.03.01 19:14

semmi baj,nekem külön öröm,ha válaszoltok ,mert az nekem segítség!!!!!

válasz

Emese2011.03.01 15:51

Ne haragudj Maia,hogy helyetted válaszolok,remélem nem veszed rossz néven..és kedves Vivien nem a végére..hanem már most pénteki részben kibékülnek!!!
pusz:
Emese

***********

********vivien****************2011.02.28 20:49

nem láttam még ezt a részt majd olyan holnap után vagy azután lesz a tv-ben::D:D:D:D:D
de biiztosss királllyyyyyyyyyyy lesz!!!
am. a végére Patricio megbocsájt Juan Migelnek??
addig szijjjaaa

................

Emese2011.02.28 20:15

Olyan makacs ez a Patricio.....én az ő helyében,ha egy ilyen lehetőséget kapnék,hogy van esély a lányom gyógyulására,én könyörögnék neki (ebben az esetben Huan Miguel-nek) ,hogy mentse meg!!!!
Még Patricio mondja határozottan hogy NEM,nem operálhatja meg!!
De most őszintén,ennyire nem szereti a lányát,hogy nem képes ennyit meg tenni?Jó..nem kell könyörögni,vagy letérdelni Huan Mugiel előtt de akkor is..nem így kéne vele viselkedni!
Majd ha láttam a tv-ben ezt a részt akkor bővebben írok!:)
Addig is szia(sztok)!:)