Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


167.

2009.02.08

Juan igen,vállalja,hogy ő a felelős,hogy elütötte a kocsi,de azért nem ,ami most érte,hogy fáj a feje,mégpedig azért ,mert van benne egy kis TUMOR!!!! Anyám,Mayrchuynak Tumora van!!!! Patr. nem hajlandó hallgatni őt tovább,de ez lesz az igazság,azonban ő inkább hallgatja majd a dokitól az igazat:(

M. anyja kezeire bízza fiát,hogy ha nem lesz neveleje fel helyette hisz ki tudja mi baja van és mi vár rá.hát főleg ezek után:( Anyja megígéri,de ne beszéljen ilyeneket. És kér még vmit,ami fontos. és ez annyira szép,hogy meg is sirattam: Ha egyszer találkozik Juannal,mondja el neki,hogy tőle kapta a legszebbet, a legnagyobb szerelmet ,a fiát:) És mondja el,hogy köszöni a sok érzelemmel teli szerelmes kis történetüket és hogy mindig a fejében volt,amikor kinyitotta a szemét és lehunyta este,mindig ott volt a fejében. és hogy szereti,mindig is szerette és megbocsájt:))) Istenem:(

Beto találkára hívja Martiriot,aki még nem tud mit mondani,kap is egy virágot ,ekkor Cande rajtakapja őket. Azonban most nem érdekli semmi,a kislánya beteg és nagyon szomorú. Martirio még a virágát is odaadja,mintha tőle akarta volna küldeni Beto:)  Később már mindkét nő kényeztetni akarná Betot de az csak a virágjaival törődik,úgyhogy mindkét project megbukik:)

Elsa beszélni akarna újból Beaval,de az anyira elvakult,hogy ő tudja az igazat,még fel is hívták és elmondták,hogy szeretők. ez hazugság!!! AQkkor esküdjön meg neki,hogy nem szerelmes a férjébe,akkor megnyugszik. azonban ezt sem tudja:( Hát ez az,örül szinte Bea,hogy ő tudja,hogy szeretők. Elsa nem tagadja,de nincs viszonozva szerelme,és ő ne tegye az övét tönkre,mert örüljön,hogy van ilyen,aki gyerekét sajátjaként szereti!

Ana van egyedül Miguelitoval,aki nagyon agyára ment el,de persze sír hisz anyja meghalhat. Ana alig várja ezt és hogy össze kell szokniuk,mert utána ő és apja fogja nevelni,ha összejönnek. persze:::.

Patr. megtudja,hogy tényleg tumora van és minnél előbb segíteni kell neki műtéttel,de tudnia kell műtéttel u. úgy veszélyben lehet még élete mintha nem tennék meg. ezért a legjobbb orvosokra bízzák. Ő a főorvos majd bevezetik Juant. Patr. soha nem egyezne bele,keresne mást ,nem fogja fel,hogy az ő kezében van a sorsa:( M.hez Rociék érkeznek látogatóba és jókedvre derítik,azonban Oni félrehívja Cecit,hogy látja vmi baj van. Juan a folyosón közli velük,hogy M.nek nagy baja van és operáció kell,azonban férje nem ment bele. Ceci ismeri férjét és tudja konok,de ha választani kell hogy férjének enged vagy játszadozik a lánya életével,hát inkább lánya!!! nem halhat meg!! ő beleegyezik a műtétbe!!!!

Rocinak kétségei vannak,hogy jó ötlet e egy ilyen nagy hoderejű műtétben bátyjának részt venni,hisz ha meghal M. ő hibája lesz:(

M. azt álmodja,hogy újraházasodik Juannal és boldogok! Az anyja meg az ágyánál imádkozik és bánja hogy nem volt időben vele,jó anyaként.Patr. kihívja és felesége nekiáll,hogy miért nem kérdezte meg őt is és ha a lányuk életéről van szó ne legyen semmi akadálya hogy segítsenek. Patr. fel akarja hívni Durant,de nincs rá szükség,ceci már eldöntötte,hogy Juan operálhat.     Azonban Juan aggódik,hogy két szülő aláírása kéne.             Ceci alig tudja tartani magát lánya előtt.

Purita közli férjével,hogy van egy jó híre: fogadhatnak örökbe egy kicsit!! Adrian nem tartja túl jó ötletnek,de Pure úgy vágyik utána és lenne kiről gondoskodniuk,gondolja át.

Szerencsétlen Rafa az út mentén halad de Ana látja jól mégis szinte rámegy.. Rafa megijed,de a szemét nő épp megáll. Jaj hát ő úgy sajnálja de most annyira nem itt van,M. meg fog halni!! Hamar...

Ceci beengedte Juant egy picit hogy M.el legyen,megnyugtatja,hogy ott van és segíteni fog! Később befut Rafa is aki el se tudja képzelni mi van,hova lett az álmodozó és harcolni vágyó lány.(

Daniel helyesen nekiáll Patr.nak. vkinek helyre kell tenni. nem érti hogy miért nem nézi a lánya érdekét és hogy van vki aki segíthetne ő meg elutasítja,pont hogy megmeneteni akarja, a legjobb kezekbe adná őt!! Ha meghal M. egyedül ő lesz a hibás!!!

Cande imádkozik M.ért.

Rafa szorítja a lány kezét,hogy ne hagyja őt magára. Olyan szépnek látja,itt van vele,őrzi az álmát és olyan szép világot látnak ők!! Szereti(ez a titka)..ne hagyja magára vagy ő is meghal vele....ezt Juan is mind hallotta...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

válasz

Emese2011.03.07 14:42

Hát..nem akarom a konkrétumokat leírni...de azt hiszem tudom mire gondolsz...
teszek egy kis célzást hátha abból rá jössz,hogy én mire gondoltam....úgy tudom Ana-hoz van köze??Nem?És a vége fele..!:)
Amúgy meg köszi a választ!!
Majd a mai részről is írok,szerintem majd csak holnap,mert amikor vége van fél 7-kor a sorinak akkor nekem már készülődnöm kell mert 7-től edzésem van szóval időm sajnos nem lesz,de annál inkább holnap 4 után..!:)
Remélem a mai rész jó lesz és megható!:)ÉS abban is reménykedem hogy a két főszereplőt is látjuk ma még együtt!:)
puszi

emese

Maia2011.03.05 16:45

köszi a kimerítő elemezést,nekem is ezek tetszettek:)) Hát Ceci nem fogja elmondani ezt Juannak,mert ugye Marychuy nem hal meg és azért mondta ezt Maite,hogy csak akkor mondja,ha már ő nem lesz!!!!
Puritáék,hát őket majd meglátod milyen jelentősége lesz annak,hogy nem lehet babájuk!!!!

A mai részről...

Emese2011.03.05 11:53

Ma hallottam a legmeghatóbb "beszédét" Rafának...!:)
Gyönyörű volt...és az az aláfestő zene...tényleg szép volt!:):D
Csak Huan Miguelt sajnáltam nagyon...szegényke...!:)
De az is gyönyörű volt amiket Ő mondott Marichuynak,amikor beengedte Cecília egy kicsikét...
Olyan konok ez a Patricio...mint ahogy már sokszor említettem,én az Ő helyében teljesen másképp cselekedtem volna..és nem a büszkeségem a lényeg,hanem az hogy éljen a lányom...és együtt lehessünk..az már lényegtelen hogy mi az ára...de a gyermekemért MINDENT!!És csak annyit mondanék,ha mondhatnék a színészeknek...:) de tudjuk hogy ez többé kevésbé lehetetlen,hogy Cecília még ennél is jobban legyen határozottabb Patrícióval szemben...inkább összeveszek a férjemmel minthogy meghaljon a lányom!És tényleg egy rendes ember Ceci,hogy legalább Ő nem akarja elválasztani egymástól a két szerelmest!
Örülök,hogy Marichuy bevallotta az érzéseit az édesanyjának!
Amúgy Maia,Cacília mikor fogja ezt az üzenetet átadni Huan Migulnek??

Úgy örülnék,ha már valami jó is történne valakivel a sorozatban!!:(:)
pld.:Puritáékkal...én őszintén szólva megértem Purita férjét (most hírtelen nem jut eszembe a neve) hogy így reagált arra hogy örökbe fogadhatnak egy kis babát...tényleg nem tudom hogy ÉN mit csináltam volna ebben a szituációban...sajnálom őket...mind a ketten egy jóra való emberek..szerintem nem érdemelték meg ezt a "csapást"!!:(

Ti mit csináltatok/mondtatok volna??

ui.:Martirio igazán kedves volt,hogy odaadta a virágot Candénak...!:)
Szép gesztus volt Tőle!!:)goofikjhgtjoknh

jojo2011.03.03 18:36

szerintem jo a honlap koszi ,hogy leirtad :)

Fáklyának!

Emese2011.02.28 20:27

ITT EGYEDÜL CSAK TE NEM TUDSZ ÍRNI!!!!!
Nézd meg a "cím"-be mit és hogyan írtál!
És ha már itt tartunk a mér szó azt jelenti hogy valamit (valaki) meg mér..
Helyesen úgy kellett volna írnod,hogy mért...? (vagy miért)...
Ezt egy magyar anyanyelvű embernek illene már tudnia!
Úgy hogy ne mással inkább azzal foglalkozz,hogy Te megtanulj helyesen írni magyarul!!!!!(pff...)

??!!!44!//666

fáklya2011.02.24 19:13

mér nem tudsz írni?????