Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


parte 3.

2008.11.30

Ana Patricia Rojo,nagyon élvezi szerepét,lubickol a gonosz szerepben,mert szerinte nagyon érdekes karakter és megtehet dolgokat,amit amugy nem tenne. Vicces helyzetekbe is kerül és a felszín alatt intelligens és érző ember. Azonban megfizet majd azokért a dolgokért,amit tett.Főleg,azért szereti munkáját,mert olyan nagy színészekkel dolgozhat együtt,mint Rocío Banquells,Helena Rojo, Ricardo Blume,akiktől nap mint nap tanul.

Ana Patricia Rojo, una villana divertida

Sara Montes(Valvina)színészi pályafutását színházban kezdte és az első filmje Luis Agueliával forgatta a boldog fiúkban. Erről az időkről van emléke Williamről is,akit kedves,egyszerű és barátságos embernek ismert meg.Sara egyből elfogadta a szerepet,mert voltak részek,amik nem tetszettek neki,de egyből beleszeretett a forgatókönyvbe. Elmondása szerint egyik filmjében sem volt ennyire boldog,mint ebben a soriban.Szerinte ez egy nagyon kedves kis történet,ami egyedülálló és különleges. Nagy öröm neki Laura Zapatával,Neila Norvinddal játszani és nagyon megszerette Mayitát,akit már saját unokájaként tart számon.

'Cuidado con el ángel es especial', Sara Montes

Most Sherlyn volt soron,aki beavatott minket,mik a kedvenc helyei. Elárulta a kedvens üdülési helye Quintana Roo-ban van." Nagyon élvezem általában a karib-szigeti helyeket. Ilyen Quintana Roo. Imádom még Cancunt, a carmen strandot és a Nők szigetét is." Sherlyn Guadalajarából származik,ezért természetesen minden emlék oda köti és sokszor hazalátogat."nagyon jó kikapcsolódási hely,mint Taxco és San MIguel is". Sherlyn kifejezetten szereti a természetesen helyeket,amiknek megvan a maga természeti szépsége." Chiapasnak gyönyörű tájai és kilátása van,ez az egyik legszebb hely,ami országunk tulajdonában van.A kultúrája,emberek,ételei,megéri ellátogatni".Mint mexikói lány természetesen szereti a helyi ételeket. Legjobban a paprikás,chillis töltött sajtot kedveli. Hamarosan kezdődik a Teleton és próbál majd részt venni a rendezvényeken.Mivel ennek a generációnak a tagjaként nőtt fel,ez már a kultúrájuk része.

Sherlyn disfruta vacacionar en El Caribe

Egy nagyon érdekes anyag jön most,sikerült elkapni és munkájáról kérdezni a CCEA sminkesét,Adrianát. Egy sminkes munkája egyszerűnek tűnhet,mindenkit széppé lehet tenni. Csak nem mindegy hogy,kinek mi áll jól. Adriana nagyon szeret itt dolgozni,emberekkel ismerkedni.Több ezer sztárt sminkelt már ő,így van tapasztalata. Nincs két egyforma ember,ráadásul a személyiséget és a karaktert is figyelembe kell venni. Ahhoz , hogy szép fényes legyen az arc,a kamerák előtt,mindenképpen el kell tüntetni a kisebb-nagyobbb szépséghibákat,de erre már vannak trükkjei. A sminkes szerepe nagyon fontos és szükséges,néha sietni kell és időhiányban kell széppé varázsolni valakit. Szóval a könnyűnek tűnő munka máris nem olyan egyszerű.         Aztán ott vannak a külsősök,Victor Manuel,aki azért felelős,hogy mi milyen formában kerül a kamera elé. Az érzelmek megnyilvánulása,ennek kidolgozása,az érzések és a párbeszédek kamera elé kerülése is az ő felügyelete alatt történik. Az ő tiszte,hogy valaki hogy játsszon el valamit. Ahhoz ,hogy minden valósághűen jöjjön vissza,ne legyen például nagyon túlzás,túljátszás.Feladata ,hogy betartsák a szöveget és úgy működjön a cselekvés is.Végül ott van a stylist is, a ruha tervező Janett Villa,akinek nem csak az a feladata ,hogy ráadja a megfelelő ruhát a színészre,hanem elbeszélgessen velük,megismerje őket,szerepüket,személyiségüket,saját vágyaikat mit szeretnének viselni,felmérni a fizikális kinézetet és ezután együtt kiválasztani a ruhát.. Hát ezek mennek a háttérben. Számomra ezt érdekes volt fordítani:))

Descubre cómo se construye una escena de 'Cuidado con el ángel'

Saraí Meza színészi pályafutása még őt is váratlanul érte,nem volt előre tervezve. Látott egy felhívást egy castingra és anyukája ösztönzésére is jelentkezett a Cea-ban.Az eleinti idegeskedése már elszállt és nem mondanák meg,hogy a kislány nem tanult színészkedést.Ebben a pillanatban nincs egyéb dolga,más munkája a látóhatáron és tanulását is csúsztatja,mert 100%ban ide koncentrál.

 Saraí Meza, decidida a ser actriz

Monica Rojas-rendezőasszisztens.Az ő feladata,hogy felvétel előtt ellenörizze az adatokat,hogy Victornak már elő legyen készítve a terep. Átveszi a szöveget a színészekkel.Nagyon fárasztó a munkája,mert napi 15 órát is ott kell lennie a színészekkel és a felszerelést is biztosítania kell.

'Cuidado con el ángel' checa cada detalle de sus capítulos

Evita Munoz Ruiz betöltötte szerdán a 72.életévét. Természetesen megünnepelték kellő módon. Evita Veracruzba való és 60 film áll mögötte. Boldog szülinapot!!!!

'Chachita' celebra 72 años de vida

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

petervására

melinda2011.06.09 12:04

olyan kár hogy vége van az árva angyalnak lehetet volna 300 részes

dinike200110@freemail.hu

kovács klaudia2011.05.13 16:41

nagyon szépek vagytok imádom főként maricsujt , huamigelt , mayitát , huanitot! pusszika nektek kedvenceim !
hajrá Árva Angyal! amúgy nagy rajongótok vagyok én klaudiácska!
nagyon szomorú vagyok vége az árva angyalnak de nézem a prizmán tv-csatornán!

dinike200110@freemail.hu

kovács klaudia2011.05.13 16:39

nagyon szépek vagytok imádom főként maricsujt , huamigelt , mayitát , huanitot! pusszika nektek kedvenceim !
hajrá Árva Angyal!

dzsesszika@freemail.hu

juhász dzsesszika2011.05.06 15:21

máricsuj a leg nagyob jarongodvagyok

gorkeho.8

ibolya2011.04.27 12:41

sziasztok fiuk lanyok mielot kezdem csak hogy nagy rajongoja vagyok maricsujnak

adács

sárközi kitti2011.04.11 13:18

sya jók vagytok nagyon gyertek magyar országra fizezem a kölcséget igérem

Nyirbátor Debreceni ut 67

Pongó Regina2011.04.11 12:41

Szia Maricsuj nagyon imádlak tédedet és a filmedet is

Nyirbátor Debreceni ut 67

Pongó Regina2011.04.11 12:36

anyira jó a filmetek Szeretlek titeket nagyon

atteszka@yahoo.com

DOBRI ANITA 2011.04.02 06:33

ojan jo az arva angyal film es imadom ir hac a atteszka@yahoo.com

szitai.antonia@centrum.sk

SZitai Antonia2011.03.01 18:33

ó istenem a leg job film az árva angyal nagyon jó és izgalmas ja és majd el felejtetem üdvözlök mindenkit

SZIA

LUCSKAI EMESE2011.02.07 19:08

nagyon szeretem a sorozatotokat sokszerencsét kivánok ha akarsz irj a lucskauemese@citromail.hu

fati13@wywy.com

farkas fatimen dalma2011.02.02 09:21

nagyon ot van ez a film és nagyon imádom és téged is Maita Perone és nagyon szeretem a Wiliem Livy _is nagyon szeretem a filmeteket is amugy te nem csinálsz uj filmet mert Wiliem LIvy igen csinált egy jo filmet A ketös jácma ez az uj film neve tutad na szioasztok nefelejcsd el hogy szeretlek titeket és huánitot is na sziasztok

buda pest balaton ut 7

maka krisztina 2011.01.31 14:38

nagyon szeretem maitet az arva angzalba

HUÁN MIGEL SZM

ROSSIO2011.01.19 17:54

SZTM IS NAON JO FILM IMÁDOM JUÁNMIGELT ÉS AZ EGÉSZ
FILMET

somorja

Alexandra2011.01.08 17:46

Maricsuj a legjobb az egesz filmben, es Huanmigel.Estefania meg égjen el a pokolba a nénikéjével.

verus.1@centrum.sk

verus a raj2011.01.01 20:20

jo vagy maricsuj

szia

maricsuj2010.12.20 12:25

Nagy rajongod vagyok.

jászkisér nagykörut 54

szilágyi klaudia2010.12.20 11:15

nagyon jofil éss nagyon szépek egyöt

jászkisér nagykörut 54

szilágyi klaudia2010.12.20 11:13

nagyon szépek egyöt szeretemöket

:):):)

Marichuy2010.12.09 15:42

Sziasztok!!ha minden igaz az árva angyal 2011 tavaszáig fog tartani.